Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Truca'ns al 679 17 00 40
Pressupost - 0,00

Material de lloguer per a la teva festa

Troba tot el que necessites per a fer la teva festa ho trobaras en el nostre cataleg. Lloga el material, utilitza’l i nosaltres ens encarreguem de la resta.

1comunio

Comunions

Estas pensant en fer una festa per a la comunió dels teus fills? La vols fer a casa però no tens prou coberteria, platso cadires? No et vols encarregar de netejar la vaixella? Lloga el material que necessitis i no et preocupis de res més!

2aniversari

Aniversaris

Aquest any voleu celebrar una superfesta d’aniversari i tens l’espai però no plats i coberts per a tothom? Nosaltres t’ho posem fàcil: taules, cadires, plats, coberts, gots i tot el que necessitis per a la teva celebració.


eterior

Festes

Perquè qualsevol dia pot ser bo per a celebrar coses, nosaltres t’ajudem, tenim de tot! Lloga material per a qualsevol de les teves festes: aniversaris, bateig, comunions, inauguracions… Celebra la teva festa sense preocupar-te del parament. Nosaltres te’l portem, tu el fas servir i te’l recollim quan ens diguis i el rentem.

parament

Parament

Disposem de dos tipus de coberteries per al parament de la taula.

5lacarpa

Carpa

També disposem d’una carpa de 150 m2 amb possibilitat de quedar totalment coberta amb unes lones laterals. A l’interior de la carpa es poden muntar focus d’iluminació quan es necessiti.


6muntatge

Mobile version: Enabled